Bli CHARMvärd

Som en av våra värdar är du en viktig del i arbetet med CHARM. Du fungerar som studentkårens representant mot både studenter och företag och får goda möjligheter att knyta nya kontakter.

Att vara CHARMvärd passar dig som vill engagera dig under en kortare tid men ändå vill vara delaktig i arbetet kring CHARM. Du kommer därför hjälpa till under själva mässan, samt i vissa fall en kortare period innan mässan. Som värd får du dessutom fina värdpresenter och en exklusiv biljett till den eftertraktade CHARMbanketten som tack. Att vara värd är helt enkelt något du inte vill missa!

Har du frågor? Skicka gärna ett mejl till oss eller skriv ett meddelande till oss på Facebook. Vi ses gärna över en kopp kaffe för att svara på alla dina frågor!

Läs mer om de värdtyper vi söker och om hur du ansöker nedan!

CHARMvärdar

ARG-värd

Vill du träffa studenter från andra lärosäten?

Under mässan kommer flertalet andra högskolors motsvarighet till CHARMkommittéen på besök för att utbyta idéer, gå på mässan och ha allmänt trevligt tillsammans. Som ARG-värd är din uppgift att hjälpa dessa besökare under deras tid här på Chalmers. 

Bankettvärd

Gillar du att arrangera och dekorera?

Som bankettvärd får du hjälpa till att färdigställa CHARMbanketten – en representationsmiddag med de företag och studenter som är involverade i mässan. Detta innebär att du hjälper till med att lösa det praktiska dagarna innan banketten samt förberedelser på själva bankettdagen.  Det kan till exempel innebära att inhandla och förbereda temaenlig dekor, organisera bord och strukturera bordsplacering.

CHARMchaufför

Vill du träffa företagsrepresentanter samtidigt som du kör bil?

Den persontransport som erbjuds utställarna utförs av CHARMchaufförsvärdarna. Åtagandet innebär kontakt med företagsrepresentanter samtidigt som man transporterar representanterna till vald destination. För att få köra de tillhandahållna bilarna krävs det att du har körkort.

Dekorvärd

Har du en känsla för stil och tycker om att träffa nya människor?

Som dekorvärd hjälper du till med dekoren inför mässan och gör den till något av det extra. Under själva mässan kommer du även fungera som problemlösare och vara en hjälpande hand för CHARMkommittén samt de utställande företagen.

Eventvärd

Gillar du personkontakt och är service-minded?

Som eventvärd kommer du hjälpa till med CHARMtalks som är ett tillfälle för studenter och företag att prata med varandra i enrum en bit ifrån mässan. Du hjälper studenter hitta till sina kontaktsamtal med företagsrepresentanterna och ser till att det finns tilltugg tillgängligt under dessa. 

Företagsvärd

Vill du arbeta nära företagen under CHARM?

Som företagsvärd agerar du som CHARMkommittéens kontaktperson för ett eller två företag både innan och under mässan. Du kontrollerar företagens beställning, hjälper dem att rigga sin monter innan mässan och att plocka ihop montern efter mässan. Under mässan bistår du med den hjälp dina företag kan tänkas behöva samt besvarar frågor från studenter.

IT & Insatsvärd

Är du intresserad av IT och har kunskap inom teknik?

Som IT & Insatsvärd kommer du agera som teknisk samt allmän support under mässan. Främst kommer du att arbeta med IT-relaterade problem och hjälpa till med tekniska detaljer under uppbyggnaden av mässan, men även hjälpa till med support till andra områden på mässområdet. Du kommer även att medverka under mattläggningen veckan innan mässan.

Logistikvärd

Tycker du om att arbeta i team och är intresserad av logistik och problemlösning?

Som logistikvärd arbetar du i ett mindre team med stark sammanhållning, nämligen CHARMs logistikgrupp som är ansvariga över all logistik som rör CHARM. Du arbetar med hanteringen av allt inkommande och utgående gods och agerar problemlösare under mässan. Du kommer arbeta med CHARMkommittén, projektgruppen och andra värdar och även hjälpa till med mattläggningen veckan innan mässan och uppbyggnaden av mässområdet. Körkort för motviktstruck är meriterande men är inget krav.

Loungevärd

Har du ett servicetänk och gillar att träffa nya människor?

Loungerna ska vara en lugn plats för de företagsrepresentanter som vill koppla bort mässan en stund. Som loungevärd ansvarar du för att loungerna hålls rena och snygga samt fylls på med förfriskningar. Loungevärdarna hjälper även till med att bemanna garderoberna.

Receptionsvärd

Gillar du att ha koll på läget och har bra lokalsinne?

Som receptionsvärd är du mässans informationsspridare. Du har ansvar för att hjälpa både företag och studenter med att svara på frågor och visa vägen om så behövs. Receptionen ansvarar även för samordning av alla tjänster som erbjuds till utställarna. Förutom det så hjälper receptionsvärdarna även till med att bemanna garderoberna.

Sponsorvärd

Tycker du om att prata med människor och vill sprida glädje till CHARMs besökare?

Som sponsorvärd ansvarar du för att alla produkter som CHARM sponsras med kommer till rätt plats. Du delar även ut produkter till mässans besökare och hjälper dem att hitta rätt om det behövs. Syftet med ditt uppdrag är helt enkelt att göra mässans besökare glada genom att dela ut massor av gratis saker till dem!  

Hur du ansöker

Ansökan är öppen mellan 8:e till 22:a november. För att ansöka klickar du på knappen nedan. Du behöver först skapa ett konto innan du kan komma vidare till ansökan.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss här: