Var med i skapandet av CHARM 2020

Det finns en mängd möjligheter för dig som student att engagera dig i CHARM. Varje år hjälper ca 200 studenter till att skapa och driva en av Nordens ledande arbetsmarknadsmässor.

Om du funderat på att engagera dig i kårens verksamhet men är osäker på om det skulle passa dig eller om det känns för tidskrävande är Projektgruppen ett perfekt val. Om du däremot bara vill engagera dig en kort stund men ändå vara delaktig under mässan så passar CHARMvärd utmärkt. Läs mer om dina möjligheter nedan.

Projektgruppen

Att vara med i ProjektGruppen är ett fantastiskt sätt att känna på hur det är att jobba med CHARM och CHARMkommittén och är en möjlighet för dig att utmana dig själv. Arbetet med ProjektGruppen börjar under hösten och sträcker sig tills det att mässan är genomförd i februari. ProjektGruppen har ett större ansvar än CHARMvärdarna men inte lika mycket ansvar som själva CHARMkommittén. Detta kan det vara ett ypperligt tillfälle för dig som tidigare varit CHARMvärd och vill ha mer ansvar inför årets mässa, eller kanske för dig som vill engagera dig under en kortare tid.

CHARMvärd

Som CHARMvärd får du stora möjligheter att lära känna andra studenter, knyta kontakter med företag och självklart ha väldigt roligt under tiden. Du får dessutom vara med på aktiviteter runt mässan, exempelvis får du en biljett till den eftertraktade och omtalade CHARMbanketten. Det finns flera olika typer av värdar som passar alla så tveka inte att söka CHARMvärd!

Missa inte DIN chans att engagera dig!