CHARMtalks

Vill du träffa företag för att diskutera framtida jobb, möjliga examensarbeten eller karriärer i en mer avslappnad miljö? Då är CHARMsamtal en bra möjlighet för dig att göra detta! Ett samtal innebär att du på mässan under ca 15-30 minuter får prata ostört med en representant från det företag du är intresserad av.

CV-granskning under CHARMtalks 2018!

Vill du få ditt CV bedömt av en expert? I samband med CHARMtalks kommer det att finnas möjlighet att få ditt CV granskat och få tips i jobbsök genom att få ett personligt samtal med en expert från Unionen Student.
Maila namn, telefonnummer och önskad dag (6/2 eller 7/2) till julia.lindvall@unionen.se för att boka din plats, eller kom förbi CHARMtalks-receptionen på andra våningen i SB-huset för drop in.

Glöm inte att ta med ditt CV!
Först till kvarn!

Ansökningsprocessen för mässan år 2018 har stängt

Anmälan görs genom att skicka in CV och personligt brev till sebastian.salinder@charm.chalmers.se, ett mail per företag om du söker till flera företag.

Schemat för CHARMsamtal kommer skickas till er som valts ut av företagen senast i slutet på januari. Om du inte får något mail av oss har du tyvärr inte fått något CHARMsamtal detta år. Kom ihåg att kolla din skräppost för att försäkra dig om att mailet inte fastnat där.

Frågor angående ansökningsprocessen skickas via mail till Sebastian Salinder på sebastian.salinder@charm.chalmers.se.

  • Få personlig kontakt med företag

  • Samtala om det som intresserar dig

  • Hitta din plats på ett företag

Företag

Borealis AB

Borealis AB vill träffa studenter som söker heltidstjänst och ex-jobb samt

  • Går något av programmen för Automation & mekatronik, Mekatronik, Elektro, Teknisk fysik och Kemiteknik och Kemiteknik med fysik
  • Studerar på 3- och 5-årig linje samt doktorander.

Mer information finns på: https://www.borealisgroup.com/company/careers/job-search/teknisk-ingenjör-med-sikte-på-karriär 

Cybercom Sweden AB

Cybercom Sweden AB vill träffa studenter som söker heltidstjänst och ex-jobb samt

  • Går något av programmen för Automation & mekatronik, Elektroteknik, Datateknik och IT
  • Studerar på 3- och 5-årig linje samt doktorander.

Mer information finns på: https://career.cybercom.com/

Missa inte att följa oss på våra sociala medier!