CHARM hade inte varit möjlig utan engagemanget från studenter. Varje mässa engagerar runt 200 studenter utan att räkna med besökare, vilket gör CHARM till ett av kårens största evenemang. Vi är därför glada att få bjuda in alla som vill till att söka någon av årets värdposter!

Så funkar anmälan

Skapa ett konto på anmälningssidan till höger. Glöm inte bekräfta mailadressen, vilket görs genom att en länk skickas till mailen. Klicka på länken inom 60 minuter för att bekräfta kontot. Logga sedan in och fyll i anmälan. Glöm inte att spara varje flik innan ni går vidare i anmälan.

Frågor? Kontakta Enya Engström.

Efter 25:e november kommer utvalet börja och besked kommer via mail till de som blivit uttagna som CHARMvärd. Värdtypen tilldelats efter den 3:e december.

Datum

CHARMkommittén anordnar en obligatorisk värdinformationskväll den 11:e december där CHARMvärdarna får träffa sin områdesvärd och få all information som behövs inför mässan. Dessutom är det  värdkickoff den 18:e december och självfallet är får ni gå på CHARMBANKETTEN!!

CHARMvärdar förväntas delta under hela dagen de båda mässdagarna, 5:e och 6:e februari. Olika värdtyper förväntas även delta utöver detta – ni kan läsa mer om de olika värdtyperna nedan!

Ansökan stänger den 25:e november.

Marknadsföring

Marknadsföringsvärd

Har du känsla för att engagera och gillar att träffa människor? Det är du och dina kollegor som ser till att föreläsningar och andra mässevent fylls av nyfikna studenter. Du kommer även få vara med och dekorera mässan för att göra den till något extra. Du kommer också få vara problemlösare under mässan.

Näringsliv & Event

Bankettvärd

Gillar du att arrangera och dekorera? Som bankettvärd kommer du få hjälpa till med att lösa det praktiska dagarna innan banketten, som är en representationsmiddag med de företag som ställt ut under mässan. Det kan till exempel innebära att inhandla och förbereda temaenlig dekor, organisera bord och strukturera bordsplacering. Du har många bollar i luften och mycket kontakt med företag och studenter under bankettdagen.

IT- & Insatsvärd

Är du intresserad av IT och har teknikkunskap? Som IT- & Insatsvärd kommer du agera teknisk samt allmän support under mässan. Främst kommer du att arbeta med IT-relaterade problem och hjälpa till med tekniska detaljer under uppbyggnaden av mässan, men även hjälpa till med support till andra områden på mässområdet. Du kommer även att medverka under mattläggningen veckan innan mässan.

CHARMtech-värd

Vill du knyta nya företagskontakter? Som CHARMtech-värd kommer du ta hand om kontakten med ett eller flera företag på CHARMtech under mässan. Du kommer hjälpa dem bygga sin monter, men även hjälpa med annat som krävs innan och under mässan.

CHARMcorner-värd

Vill du visa upp CHARM för nya företag? Som CHARMcorner-värd får du en unik möjlighet att träffa företag som inte tidigare ställt ut på mässan. Du kommer få en större chans att knyta kontakter då det är olika företag de olika mässdagarna. Du kontrollerar företagens beställning, hjälper dem att rigga sin monter innan mässan och att plocka ihop montern efter mässan. Under mässan bistår du med den hjälp dina företag kan tänkas behöva samt besvarar frågor från studenter.

CHARMtalks-värd

Gillar du personkontakt och är serviceminded? Som eventvärd hjälper du studenter hitta till sina kontaktsamtal med företagsrepresentanterna och ser till att det finns tilltugg tillgängligt under dessa. Du hjälper även till vid inspirationsföreläsningarna under mässan.

ARG-värd

Vill du lära känna studenter från andra lärosäten? Under mässan kommer flertalet andra högskolors motsvarighet till CHARMkommittén på besök för att utbyta idéer, gå på mässan och ha allmänt trevligt tillsammans. Som ARG-värd är din uppgift att hjälpa dessa besökare under deras tid här på Chalmers.

Presentvärd

Tycker du om att prata med människor och vill sprida glädje till CHARMs besökare? Som presentvärd ansvarar du för att alla produkter som CHARM sponsras med kommer till rätt plats. Du delar även ut produkter till mässans besökare och hjälper dem att hitta rätt om det behövs. Syftet med ditt uppdrag är helt enkelt att göra mässans besökare glada genom att dela ut massor av gratis saker till dem!

Företagsvärd

Som företagsvärd agerar du som CHARMk:s kontaktperson för ett eller två företag innan och under mässan. Du kontrollerar företagens beställning, hjälper dem att rigga sin monter innan mässan och att plocka ihop montern efter mässan. Under mässan bistår du med den hjälp dina företag kan tänkas behöva samt besvarar frågor från studenter.

Logistik & Service

Logistikvärd

Tycker du om att arbeta i team och är intresserad av godsflöden? Som logistikvärd hamnar du i CHARMs logistikgrupp som är ansvariga över all logistik som rör CHARM. Du arbetar med hanteringen av inkommande och utgående gods och agerar skicklig problemlösare under mässan. Du kommer arbeta med CHARMkommittén, projektgruppen och andra värdar och även hjälpa till med mattläggningen veckan innan mässan och uppbyggnaden av mässområdet. Körkort för motviktstruck är meriterande men är inget krav.

Loungevärd

Är du serviceminded och gillar att träffa nya människor?Loungerna ska vara en lugn plats för de företagsrepresentanter som vill koppla bort mässan en stund. Som loungevärd ansvarar du för att loungerna hålls rena och snygga samt fylls på med förfriskningar. Du hjälper även till att bemanna garderoberna.

Receptionsvärd

Gillar du att ha koll på läget? Hittar du bra på Campus? Som receptionsvärd är du mässans informationsspridare. Du har ansvar för att hjälpa både företag och studenter med att svara på frågor och visa vägen om så behövs. Du ansvarar även för samordning av alla tjänster som erbjuds till utställarna. Dessutom hjälper du till att bemanna garderoberna.

CHARMchaufför

Vill du träffa företagsrepresentanter? Gillar du att köra bil? Den persontransport som erbjuds utställarna utförs av CHARMchaufförerna. Detta innebär mycket kontakt med företag samtidigt som man transporterar representanterna till sin destination. För att få köra de tillhandahållna bilarna krävs det att du är 23 år och har haft körkort i minst 2 år.