CHARM hade inte varit möjlig utan engagemanget från studenter. Varje mässa engagerar runt 200 studenter utan att räkna med besökare, vilket gör CHARM till ett av kårens största evenemang.

Missade du anmälan? Det finns fortfarande några värdplatser kvar att fylla! Kika längst ner på vilka värdtyper som finns kvar och välj den som passar dig bäst.

Så funkar anmälan

Skapa ett konto på anmälningssidan. Glöm inte bekräfta mailadressen, vilket görs genom att en länk skickas till mailen. Använd gärna din studentmail när du registrerar dig. Klicka på länken inom 60 minuter för att bekräfta kontot. Logga sedan in och fyll i anmälan. Glöm inte att spara varje flik innan du går vidare i anmälan.

Efter 25:e november kommer utvalet börja och besked kommer via mail till de som blivit uttagna som CHARMvärd. För att acceptera din plats, logga in på anmälningssidan.

Datum

CHARMkommittén anordnar en obligatorisk värdinformationskväll den 11:e december där CHARMvärdarna får träffa sin områdesvärd och få all information som behövs inför mässan. Dessutom är det  värdkickoff den 18:e december och självfallet är får ni gå på CHARMBANKETTEN!!

CHARMvärdar förväntas delta under hela dagen de båda mässdagarna, 5:e och 6:e februari. Olika värdtyper förväntas även delta utöver detta – ni kan läsa mer om de olika värdtyperna nedan!

Logistik & Service

Logistikvärd

Tycker du om att arbeta i team och är intresserad av godsflöden? Som logistikvärd hamnar du i CHARMs logistikgrupp som är ansvariga över all logistik som rör CHARM. Du arbetar med hanteringen av inkommande och utgående gods och agerar skicklig problemlösare under mässan. Du kommer arbeta med CHARMkommittén, projektgruppen och andra värdar och även hjälpa till med mattläggningen veckan innan mässan och uppbyggnaden av mässområdet. Körkort för motviktstruck är meriterande men är inget krav.

Loungevärd

Är du serviceminded och gillar att träffa nya människor?Loungerna ska vara en lugn plats för de företagsrepresentanter som vill koppla bort mässan en stund. Som loungevärd ansvarar du för att loungerna hålls rena och snygga samt fylls på med förfriskningar. Du hjälper även till att bemanna garderoberna.