Bli CHARMvärd

Som en av våra värdar är du en viktig del i arbetet med CHARM. Du fungerar som studentkårens representant mot både andra studenter och intressanta företag och får goda möjligheter att knyta nya kontakter.

Att vara CHARMvärd passar dig som vill engagera dig under en kortare tid men ändå vill vara delaktig i arbetet kring CHARM. Som värd får du dessutom värdpresenter och en biljett till den eftertraktade CHARMbanketten. Att vara värd är helt enkelt någon du inte vill missa!

Ansökningsperioden har stängt, men du är välkommen med en spontanansökan via formuläret nedan. Vi kontaktar dig om behov uppstår!

Kategorier för CHARMvärd

ARG-värd

Vill du lära känna studenter från andra lärosäten?
Under mässan kommer flertalet andra högskolors motsvarighet till CHARMkommittén på besök för att utbyta idéer, gå på mässan och ha allmänt trevligt tillsammans. Som ARG-värd är din uppgift att hjälpa dessa besökare under deras tid här på Chalmers.

Bankettvärd

Gillar du att arrangera och dekorera?
Som bankettvärd kommer du få hjälpa till med att lösa det praktiska dagarna innan banketten som är en representationsmiddag med de företag som ställt ut under mässan. Det kan till exempel innebära att inhandla och förbereda temaenlig dekor, organisera bord och strukturera bordsplacering. Som bankettvärd är det bra att vara systematisk, duktig på att organisera och har goda kunskaper i Excel. Det är en fördel om du tycker det är kul att ha många bollar i luften och inte är rädd för att ha telefonkontakt med företag och studenter under dagen som banketten ska äga rum.

CHARMchaufför

Vill du träffa företagsrepresentanter samtidigt som du kör bil?
Den persontransport som erbjuds utställarna utförs  av chaufförsvärdarna. Åtagandet innebär kontakt med företagsrepresentanter. För att få köra de tillhandahållna bilarna krävs det att du är 23 år och har haft körkort i minst 2 år.

CHARMtech-värd

Vill du knyta nya företagskontakter?
Som CHARMtech-värd kommer du ta hand om kontakten med ett eller flera företag på CHARMtech-eventet. Du kommer hjälpa dem bygga sin CHARMtech-monter, men även hjälpa med annat som krävs innan och under mässan.

Entrévärd

Tycker du om att prata med människor och brukar ha bra koll på läget?
Som entrévärd är du den första kontakten som mässans besökare kommer att ha. Du kommer här, tillsammans med ditt team, hälsa dem välkomna och vägleda studenterna rätt i utställardjungeln. Syftet med ditt uppdrag är att matcha studenter och företag på ett övergripande sätt för att båda parter ska få ut så mycket som möjligt ut mässan.

Eventvärd

Gillar du personkontakt och är service-minded?
Som eventvärd kommer du hjälpa till med CHARMsamtal. Du hjälper studenter hitta till sina kontaktsamtal med företagskontakterna och ser till att det finns tilltugg tillgängligt under dessa. Du hjälper även till vid inspirationsföreläsningarna under mässan.

Företagsvärd

Vill du lära känna företag på djupet?
Du som företagsvärd agerar som CHARMs kontaktperson för ett eller två företag innan och under mässan. Företagsvärdarna kontrollerar företagens beställning, hjälper dem att rigga sin monter kvällen innan mässan och att plocka ihop montern efter mässan. Under mässan bistår du med den hjälp dina företag kan tänkas behöva samt besvarar frågor från studenter.

IT & Insatsvärd

Är du intresserad av IT och har kunskap inom teknik?
Som IT & Insatsvärd kommer du agera som teknisk samt allmän support under mässan. Främst kommer du att arbeta med IT-relaterade problem och hjälpa till med tekniska detaljer under uppbyggnaden av mässan, men även hjälpa till med support till andra områden på mässområdet. Som insatsvärd kommer du även att medverka under mattläggningen veckan innan mässan.

Loungevärd

Har du känsla för service?
Loungerna ska vara en lugn plats för de företagsrepresentanter som vill koppla bort mässan en stund. Värdarna här ansvarar för att det ska vara rent och snyggt samt att fylla på med förfriskningar. Loungevärdarna hjälper även till att bemanna garderoben.

Logistikvärd

Har du lätt för att arbeta i team och är intresserad av godsflöden?
Logistikvärden är tillsammans med logistikgruppen ansvarig över all logistik som rör CHARM. Du arbetar med hanteringen av allt ingående och utgående gods  och löser problem som kan uppstå under mässan. Du kommer tillsammans med CHARMkommittén, projektgruppen och andra värdar delvis hjälpa till med mattläggning veckan innan mässan och uppbyggnaden av mässområdet.  Körkort för motviktstruck är meriterande men är inget krav.

Marknadsföringsvärd

Har du känsla för att engagera och gillar att träffa människor?
Att vara marknadsföringsvärd är ett utmärkt sätt att få kontakt med CHARMs besökare. Det är du och dina kollegor som ser till att föreläsningar och andra mässevent fylls av nyfikna studenter och övriga besökare.

Vanliga arbetsuppgifter är att dekorera innan mässan, svara på frågor, informera angående  pågående mässevent  och att hjälpa till vid invigningen av CHARM. Dock är det inte omöjligt att du får rycka in på andra områden om det behövs.

Receptionsvärd

Gillar du att ha koll på läget och har bra lokalsinne?
Du som hjälper till i receptionen är mässans informationsspridare. De har ansvar för att hjälpa både företag och studenter med att svara på frågor. Receptionen ansvarar även för samordning av alla tjänster som vi erbjuder utställarna. Receptionsvärdarna hjälper även till att bemanna garderoben.

Ansökan

Ansök genom att klicka på knappen nedan och fyll i formuläret:

Håll dig uppdaterad genom att följa oss här: