Vill du vara med och skapa CHARM 2019?

Du har fortfarande chansen att medverka till att CHARM 2019 blir den största och bästa mässan någonsin! Genom att vara en del av CHARMkommittén får du möjlighet att planera och arrangera en av Nordens ledande arbetsmarknadsmässor. Du får dessutom jobba tillsammans i ett av Chalmers största projekt och lära känna massvis med människor från både företag och andra kommittéer. Nedan ser du vilka poster som är vakanta. Efterrekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Du söker genom att skicka ett mail till Erik som är projektledare på erik.marberg@chalmersstudentkar.se. Mailet bör innehålla följande:

  • en kort beskrivning av dig själv
  • varför du vill sitta i CHARMkommittén
  • vilka poster du söker och varför du skulle göra ett bra jobb på dessa poster

Marknadsföring

Marknadsföringsgruppen sköter all marknadsföring för CHARM. Det är dem som designar de affischer du ser runt om på campus och CHARMkatalogen, de trycker upp kläder, hänger upp banderoller och sköter om såväl hemsida som sociala medier. Marknadsföringsgruppen ser även till att mässytan är dekorerad under mässan.

Designansvarig - Katalog

Huvudsakliga uppgifter: Vara huvudansvarig för CHARMkatalogen som trycks i 5000 exemplar, samt skapa annat marknadsföringsmaterial till kommittén och mässan. Posten innebär samarbete med Designansvarig – Kampanj för att skapa årets grafiska design.

Bra att veta: För dig som vill utvecklas inom design och marknadsföring. Du får tillgång till Indesign och Photoshop samt stöd från kårens kommunikatörer om önskas.

Tryck- och kampanjsamordnare

Huvudsakliga uppgifter: Att sköta beställningar av olika trycksaker som exempelvis profilkläder, värdpresenter och CHARMkatalogen. Posten innefattar även planering och samordning av marknadsföringskampanjer samt att dessa genomförs. Där ingår bland annat bokning av marknadsföringsplatser samt samordning av informations- och reklamskyltar.

Bra att veta: För dig som vill utvecklas inom planering samt genomförandet av marknadsföring. Detta är även en post som ger utrymme för kreativitet om så önskas.

Logistik & Service

Som en del av Logistik & Service är du med och planerar, koordinerar och organiserar CHARM under mässdagarna. I stort ansvarar gruppen för säkerheten på mässan, mässans utformning, företagens placering, transporter och logistik, mattläggningen samt alla engagerade studenter som hjälper till och den service som finns att tillgå på mässan.

Rekryteringsansvarig

Huvudsakliga uppgifter: Att rekrytera och ha kontakt med studenter på Chalmers som engagerar sig i Projektgruppen eller som värdar under mässan. Ansvarar också för aspning och rekrytering av nästa kommitté. Under mässan är Rekryteringsansvarig husansvarig för Kårhuset eller Samhällsbyggnadshuset.

Bra att veta: Arbetsuppgifterna innebär mycket kommunikation och tillfällen att slipa på intervjuförmågan. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom planering och ledning.

Mässplaneringsansvarig

Huvudsakliga uppgifter: Planera, göra inköp och lägga bokningar för att mässområdet ska
kunna byggas upp och fungera, samt operativt ansvar under mässan som husansvarig.

Bra att veta: För dig som vill utveckla din förmåga att hålla många bollar i luften samt
jobba mycket med planering men också operativt.

Näringsliv & Event

Näringsliv & Event ansvarar för kontakten med företag och potentiella utställare samt föreläsare. Gruppen har också ansvarsområden såsom att hitta sponsorer, att anordna CHARMbanketten och att arrangera andra evenemang före, under och efter mässan.

Anmälningssamordnare

Huvudsakliga uppgifter: Ansvara för företagskontakten och hur den utformas under anmälningsperioden, samt ansvara för det anmälningssystem som CHARM använder för företagsanmälan och rekrytering av värdar. Under mässan har du ansvar för grundläggande IT-relaterade frågor samt att hjälpa till där det behövs.

Bra att veta: Du kommer ha mycket kontakt med företag både genom mejl och telefon samt att du kommer hjälpa till att utveckla och förbättra vårt anmälningssystem.

Spons- & Infosamordnare

Huvudsakliga uppgifter: Att hantera och söka sponsring som behövs innan och under mässan. Dessutom ansvarar du för det centrala informationsflödet gentemot utställare.

Bra att veta: För dig som gillar att ha kontakt med företag och att jobba med sälj. Då man har mycket individuellt ansvar så finns stor möjlighet för utveckling och förändring av posten.