Vill du vara med och skapa CHARM 2018?

Det är dags för CHARMk 2017 att börja avrunda sitt arbete och vi söker nu studenter som vill vara med om ett fantastiskt utvecklande och roligt år och arrangera CHARM 2018! Genom att vara en del av CHARMkommittén får du möjlighet att planera och arrangera en av Nordens ledande arbetsmarknadsmässor. Du får dessutom jobba tillsammans med 17 andra drivna studenter i ett av Chalmers största projekt och lära känna massvis med människor från både företag och andra kommittéer. Det finns 4 poster att söka och rekryteringsperioden sträcker sig till 19 maj och du söker genom att skicka ett mail till vår projektledare Vania på pl@charm.chalmers.se. Mailet bör innehålla följande:

  • en kort beskrivning av dig själv
  • varför du vill sitta i CHARMkommittén
  • vilka poster du söker och varför du skulle göra ett bra jobb på dessa poster

Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Marknadsföring

Marknadsföringsgruppen sköter all marknadsföring för CHARM. Det är dem som designar de affischer du ser runt om på campus, de trycker upp kläder, hänger upp banderoller och sköter om såväl hemsida som facebooksida. Gruppens gemensamma huvuduppgift är att skapa den fabulösa CHARMkatalogen!

Designansvarig - Katalog

Som Designansvarig – Katalog delar du posten som grafisk designer med Designansvarig – Kampanj. Ditt största arbete under året är att vara huvudansvarig för CHARMkatalogen som trycks i 5000 exemplar! Utöver detta så är du även ansvarig för annat marknadsföringsmaterial till företagen, material för mässan och att hjälpa Designansvarig – Kampanj med affischer, coreTV mm.

Det bästa under året har varit att tillsammans med resten av CHARMkommitten få skapa ett så viktigt och stort engagemang som CHARM samt att få se så många personer bära runt och använda katalogen som jag har varit ansvarig för.”

Kommunikationsansvarig

Som kommunikationsansvarig är ditt största ansvar är att se till att CHARM är närvarande på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram) och sköta marknadsföring mot studenter och företag via hemsidan. Du ser till att relevant information finns tillgänglig för studenter i god tid och på ett inspirerande sätt som skapar intresse för event och händelser.

Observera att du inte behöver ha programmeringskunskaper eller tidigare erfarenhet av att sköta hemsidor så länge du har ett intresse för området!

Logistik & Service

Som en del av Logistik & Service är du med och planerar, koordinerar och organiserar CHARM under mässdagarna. I stort ansvarar gruppen för säkerheten på mässan, mässans utformning, företagens placering, transporter och logistik, mattläggningen och den service som finns att tillgå.

Hela Logistik & Servicegruppen är nu fylld!

Näringsliv & Event

Om du tycker om företagskontakt är Näringsliv & Event gruppen för dig! Här sker all kontakt med potentiella utställare och gruppen har också ansvarsområden som att hitta sponsorer, att anordna CHARMbanketten och att arrangera andra evenemang före, under och efter mässan.

Anmälningssamordnare

Anmälningssamordnarens roll är att vara ansvarig för företagskontakten och hur denna utformas. Detta innebär att du har ansvar för anmälningssystemet CHARM använder för rekrytering av värdar samt företagsanmälan samt ser till att det förbättras och fungerar.

”Det har varit otroligt lärorikt att arbeta med kontakten med hundratals olika företag och se till att de får ett professionellt och serviceinriktat bemötande.”

Spons- & Infosamordnare

Som Spons- och Infosamordnare är du ansvarig över två områden. Du är ansvarig över att söka upp och att sköta kontakten med nya och gamla sponsorer som bidrar till bland annat lounger, tävlingar och annat som behövs under mässan. Du samlar även ihop all information som går ut till de utställande företagen.