Var med i skapandet av CHARM 2015

Det finns en mängd möjligheter för dig som student att engagera dig i CHARM. Varje år hjälper ca 300 studenter till att skapa och driva Sveriges största arbetsmarknadsmässa.

Om du tidigare funderat på att engagera dig i kåren men är osäker på om det skulle passa dig och hur mycket tid det kan ta är Projektgruppen ett perfekt val. Om du däremot bara vill engagera dig en kort stund men ändå vara delaktig under mässan så passar CHARMvärd utmärkt. Läs mer om dina möjligheter nedan.

Projektgruppen

Att vara med i Projektgruppen är ett fantastiskt sätt att känna på hur det är att jobba med CHARM och CHARMkommittén och är en möjlighet för dig att utmana dig själv. Projektgruppen har ett större ansvar än CHARMvärdarna men inte lika mycket ansvar som själva CHARMkommittén. Därför kan det vara ett ypperligt tillfälle för dig som kanske tidigare varit CHARMvärd och vill ha mer ansvar inför årets mässa.

CHARMvärd

Som CHARMvärd får du stora möjligheter att lära känna andra studenter, knyta kontakter med företag och självklart ha väldigt roligt under tiden. Du får dessutom vara med på aktiviteter runt mässan, exempelvis får du en biljett till den efttertraktade och omtalade CHARMbanketten. Det finns flera olika typer av värdar som passar alla så tveka inte, sök CHARMvärd!

Sök CHARMkommittén 2016!

CHARMkommittén söker nu 17 nya taggade studenter som vill vara med och skapa CHARM 2016. Vi söker efter studenter från alla utbildningar på Chalmers och från alla årskurser. Att vara med i CHARMkommittén är en fantastisk möjlighet för dig som student att få lära dig att arbeta effektivt i grupp, jobba i ett av kårens största projekt och ha väldigt kul under tiden. Att vara med i CHARMkommittén är inte bara en bra merit att skriva med i ditt CV, det är också en fantastisk chans att få kontakt med en stor mängd företag och studenter samtidigt som du kommer lära dig mycket om dig själv och ha fantastiskt roligt!

Missa inte DIN chans att engagera dig!