Gå med i ProjektGruppen

Nedan kan du läsa om varför just du borde vara med i ProjektGruppen!

  • Få inflytande över årets mässa

  • Testa på att engagera dig

  • Skapa nya kontakter

Poster i ProjektGruppen

Att vara med i Projektgruppen är ett fantastiskt sätt att känna på hur det är att jobba med CHARM och CHARMkommittén, dessutom en möjlighet för dig att utmana dig själv. Arbetet med Projektgruppen börjar under hösten och sträcker sig tills dess att mässan är genomförd i februari. Projektgruppen har ett större ansvar än CHARMvärdarna, men inte lika mycket ansvar som själva CHARMkommittén. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som vill engagera dig under en kortare tid.
Som projektgruppsmedlem arbetar du tillsammans med en person i kommittén och hjälper till med planeringsarbetet inför mässan. Det finns stora möjligheter för dig att välja hur mycket tid du vill lägga ner. Veckorna innan mässan så ökar arbetet för alla medlemmar i Projektgruppen i takt med att mässan närmar sig. Sista veckan innan mässan jobbar ni tillsammans med värdarna och kommittén med att lägga matta på hela mässområdet.
En del av Projektgruppen är områdesvärdar under mässan och en del av mässteamet. Detta är ett bra tillfälle för dig att utvecklas inom ledarskap eftersom områdesvärden ansvarar för ett område under mässdagarna, ett uppdrag som innebär ansvar för ordning, säkerhet samt samordning av företagsvärdar.

Rekrytering

Gillar du att engagera andra människor? Vill du lära dig mer om kommunikation?
Vi söker en medlem som arbetar med Rekryteringsansvarig i kommittéen.  Tillsammans kommer ni rekrytera mer än 100 engagerade mässvärdar.  Arbetet innebär en hel del kommunikation med kommittén och mässvärdar, samt hjälpa  till att involvera och informera värdar. I denna roll i projektgruppen ingår även ett ansvar under mässan som områdesvärd, vilket ger dig ytterligare möjligheter att utveckla dina ledaregenskaper.

Service: Lounge

Vill du göra människor glada, kanske bjuda på en semla eller två?
Du kan vara en av två projektgruppsmedlemmar som är med och ansvarar för företagsloungerna under kommande mässa. Detta innefattar bemanning och hantering av alla flöden i och omkring loungen. Du kommer kunna utforma ditt engagemang tillsammans med Serviceansvarig i CHARMkommittén och sätta din prägel på företagsloungen.

Service: Reception

Gillar du att hjälpa människor och har koll på läget?
Receptionen finns till för att förse företagen med all information och service som de kan tänkas vilja ha. Receptionen bemannas av ett antal värdar och ansvarar även för de chaufförer som tillhandahålls. En medlem i projektgruppen kommer att ha ansvar för detta område under mässan.

Mässevent

Vill du vara med och utveckla de event som sker under CHARM?
Mässeventansvarig söker en projektsgruppsmedlem som vill hjälpa till att utforma årets mässevent, bland annat CHARMtech. Du har stor frihet i vad du vill arbeta med, företagskontakt, planering, eller att utveckla nya idéer. Under mässan kommer du vara områdesansvarig för CHARMtech, en perfekt möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga.

Logistik

Gillar du att lösa problem? Vill du kanske köra truck?
I Projektgruppen kommer två personer att få möjligheten att lära sig om logistiken kring ett stort evenemang. Tillsammans med Logistikansvarig i CHARMk har ni möjlighet att ansvara för det logistiska innan, under och efter mässan vilket innefattar hantering av material, företagsgods samt lager.

Företagsevent: CHARMtalks

Gillar du att ha kontakt med människor och företag?
Som CHARMtalks-ansvarig i projektgruppen är ditt uppdrag att koordinera personliga möten mellan studenter och företag eller organisationer. Du kommer få ha mycket kontakt med företag och organisationer samt möjlighet att utveckla din förmåga att samordna.

Företagsevent: preCHARM

Vill du hjälpa företag och organisationer att nå ut till studenter?
Innan CHARM-mässan äger rum så anordnas ett event vi kallar för preCHARM. Som projektgruppsmedlem kan du vara med och ansvara för detta event, vilket innebär att du kommer att ha mycket kontakt med företag och organisationer. Genom detta arbete får du möjlighet att utveckla din förmåga att arrangera och samordna. I denna roll i projektgruppen ingår även ett ansvar under mässan som områdesvärd, vilket ger dig ytterligare möjligheter att utveckla dina ledaregenskaper.

Mässplanering

Vill du vara med och planera samt få flöden att fungera?
Mässplaneringsansvarig i CHARMk vill tillsammans med en projektgruppsmedlem få CHARM att fungera så smidigt som möjligt. För att få det krävs planering av bland annat den välkända mattläggningen, som sker innan mässans start, som blir en av de möjliga projekten. Som Projketgruppsmedlem får du vara med och planera hur vi ska gå tillväga för att uppnå detta, arbetet innefattar även beställningar av exempelvis containrar. Under mässan kommer du få agera områdesvärd och ingå i mässteamet vilket ger en bra möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap.

Bankett

Har du känsla för att arrangera stora evenemang? Kanske drömmer du också om att få planera en middag för flera hundra personer?
Som medlem i Projektgruppen kan du hjälpa Bankettansvarig att planera CHARMs bankett för företagen och organisationerna samt alla engagerade i CHARM. Detta innebär ett antal möten med involverade och detaljplanering kring dekor samt kontakt med bankettvärdar. I detta uppdrag är det bra om du har känsla för att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Ansökan

Vi vill att du skickar din ansökan senast den 22 september via mail till vår rekryteringsansvariga Rebecka E Gustafsson på rebecka.gustafsson@charm.chalmers.se. Efter ansökningsperiodens slut kommer vi sedan att kalla de uttagna kandidaterna till intervju.

I ditt personliga brev vill vi att du skriver

  • Presentation av dig själv
  • Vad du vill göra i ProjektGruppen
  • Varför du vill vara med i ProjektGruppen
  • Om du har engagerat dig i något innan

Håll koll på alla våra evenemang genom att följa oss här!