Anmälan

Nedan kan ni läsa mer om hur anmälan till CHARM går till. Inledande anmälan till 2019 års mässa kommer senare.

 • Steg 1- Intresseanmälan

  Intresseanmälan för CHARM 2018 är stängd!

  Ni som skickat in intresseanmälan kommer kunna påbörja er fullständiga anmälan inom kort!

  Det första steget för att anmäla ert företag som utställare till CHARM är att fylla i en intresseanmälan. Intresseanmälan görs genom att fylla i epost-adress i fältet nedan, och sedan fylla i uppgifterna som frågas efter. Efteråt skickas ett bekräftelsemail på att anmälan är mottagen.

  När Er anmälan har behandlats och godkänts meddelas detta via e-post. Efter att intresseanmälan är godkänd kommer ni att kunna påbörja er fullständiga anmälan, steg 2.

 • Steg 2- Fullständig anmälan

  Fullständig anmälan har stängt!

  Har du inte gjort din fullständiga anmälan eller ska du komplettera den? Klicka här.

  För att delta på CHARM behöver den fullständiga anmälan vara godkänd. Den fullständiga anmälan kan endast fyllas i om företaget har fått sin intresseanmälan godkänd.

  Vänligen notera att det kan ta lite tid att fylla i den fullständiga anmälan och vi ber er vara så noggranna som möjligt. Detta för att vi som arrangörer på bästa möjliga sätt ska kunna tillgodose era önskemål och förväntningar på CHARM.

  Information om vilka paket som är tillgängliga år 2018 hittar ni längst ner på sidan under ”Produktkatalog 2018”.

  Om du har problem att se anmälan nedan, använd denna länk.

Produktkatalog 2018

Nedan kan ni läsa mer om de olika paket och tillval som finns tillgängliga inför årets mässa. Alla tillval som önskas ska anges i den fullständiga anmälan. Antingen kan ni ladda hem katalogen som pdf, eller läsa den direkt på sidan nedan.