Anmälan

Nedan kan ni läsa mer om hur anmälan till CHARM går till. Årets produktkatalog finns att ladda ner som PDF här.

Den fullständiga anmälan har stängt för den här gången.

Steg 1 - Intresseanmälan

CHARM 2019 går av staplen 5:e och 6:e februari 2019. Det första steget för att anmäla ert företag som utställare till CHARM är att fylla i en intresseanmälan.

Intresseanmälan görs genom att klicka på länken nedan där ni kommer till en inloggningssida. Där ni kan skapa ett konto för ert företag och fylla i information till intresseanmälan. Ett bekräftelsemail med mer information kommer skickas ut första torsdagen efter er anmälan gjorts.

Intresseanmälan stänger den 5:e oktober. Därefter kommer vi återkomma till er angående om ni fått en plats för att ställa ut på mässan och ni kommer i så fall kunna påbörja er fullständiga anmälan.

Anmälningssystemet är nytt för i år, vilket innebär att alla företag behöver skapa ett nytt konto.

Steg 2 - Fullständig Anmälan

För att delta på CHARM behöver den fullständiga anmälan vara godkänd. Den fullständiga anmälan kan endast fyllas i om företaget har fått sin intresseanmälan godkänd.

Vänligen notera att det tar tid att fylla i den fullständiga anmälan och vi ber er vara så noggranna som möjligt och göra den i god tid. Detta för att vi som arrangörer på bästa möjliga sätt ska kunna tillgodose era önskemål och förväntningar på CHARM.

Den fullständiga anmälan stänger fredagen den 16:e november. Information om vilka paket som är tillgängliga hittar ni i vår Produktkatalog högst upp på sidan.